Qualsevol grups i temes

Treballem amb grups grans, xicotets, privats, oficials...generalistes, especialistes...

Som empresa seleccio...

Pressupostos - Suggeriments...

Filosofia i Objectius de T&G

Faci clic per a ampliar la imatge
Nota prèvia: punxant sobre els subratllats d'aquesta web obtindrà major informació sobre cada tema.

El logo de T&G evoca l'escut de Cartagena i simbolitza la nostra passió per mostrar a tothom el ric patrimoni murcià, representat per Molinos tradicionales del Campo de Cartagena, junt amb el Mar i amb "antenes" que giren en el sol de llevant, omplint de llum, ombra fresca i color l'entorn.

Treballem per a grups que vénen a la seva destinació turística ja organitzats per endavant per agències de viatges, associacions, col•legis, autocars, empreses, centres oficials, famílies, parròquies, particulars...Ells ens diuen què desitgen visitar...T&G treballarà després amb un objectiu principal: Que les persones en eixos grups disfruten al màxim, fent de la seua visita una experiència positiva i inoblidable.

Millor amb guia...oficial

Faci clic per a ampliar la imatge
D'acord amb la legislació turística vigent, només treballem Amb GUIES TURÍSTICS OFICIALS.

EL GUIA TURÍSTIC OFICIAL Garanteix serietat, interés, seguretat, rigor i amenitat. La seua informació, sempre actualitzada, li permetrà aprofitar al màxim el temps de la seua visita. En la seua companyia, disfrutarà més i millor de qualsevol dels destinacions turístiques de la regió de Múrcia o altres enclavaments turístics propers.

Foto: Carnet oficial de Pedro J Martinez Hortelano, director De T&...

Col•laboradors-Agraïments

Faci clic per a ampliar la imatge
TyG Treballa en col•laboració i amb el suport dels molts i bons professionals d'oficines de Turisme, Museus, Hotels, Restaurants, Ajuntaments, Centres d'Artesania... que hi ha en la regió de Múrcia. 

El nostre especial agraïment a:

Tot el Personal i Direcció de CARTAGENA PUERTO DE CULTURAS S.A., per la seua permanent actitud de col•laboració, comprensió i suport en la realització de les nostres reserves i visites als seus distints centres i mitjans de transport, així com per l'alt grau de satisfacció en l'atenció prestada en tot moment a als nostres clients.

La DIRECCIÓ DEL CASINO DE CARTAGE...

Avís legal Avís legal  © PEDRO JOSE MARTÍNEZ HORTELANO 2012